Oprema za filtraciju

OPSTE O FILTERIMA ZA VAZDUH

Dejstvo prasine na organizam mozemo podeliti u sledece osnovne grupe racunajuci i sa tim da moze biti kombinovano dejstvo

-Toksicno dejstvo

-Lokalno nadrazajno dejstvo

-Kausticno dejstvo

-Alergicno dejstvo

-Fotodinamicno dejstvo

-Kancerogeno dejstvo

-Inficirajuce dejstvo

Dugogodisnje iskustvo, strucnim I naucnim radom razvili smo uredjaje cija primena omogucava efikasnu zastitu zdravlja ljudi, zivotne sredine I radom stvorenih materijalnih dobara.

Ekonomicnost u eksploataciji obezbedjuje:

-Sirok asortman

-Moderna konstrukcija

-Visok kvalitet proizvoda

 

KASETNI FILTERI

Rade se u velicinama koje su u svetu standardne. Materijali za izradu: sinteticka vlakna, staklena vlakna I metal. Koriste se kao filteri u klimatskim prostorijama, u kabinama za lakiranje I farbanje I svim uredjajima za ventilaciju.

 

FILTERI POVECANE POVRSINE

Filteri za visi stepen efikasnosti I kao predfiltri za uredjaje sa najvisim stepenom efikasnosti. Upotreba u : foto-optickoj industriji, racunarskim centrima, industriji kozmetike, bolnicama, hotelima I sl..

 

ODVAJACI MASNIH PARA

Znacajni su elementi u sistemima odparivanja kuhinja I industrijskih procesa koji zagadjuju vazduh masnim parama. Obezbedjuju od pozara ventilacionih sistema I znatno poboljsavaju zivotne uslove.

 

VAZDUSNE ZAVESE

Radi efikasnog sprecavanja prodora spoljnjeg vazduha u prostoriju koristi se industrijska ili konforna vazdusna zavesa koja je tako konstruisana da se na izlaznim resetkama postize optimalna kombinacija kolicine I brzine vazduha. Kao grejni medijum koristi se topla voda ili zasicena para a kao direktni izvori toplote el. struja, ulje I gas.